Geplaatst op

Een bezoek gebracht aan museum Ruurlo

Ik wilde graag samen met mijn vrouw naar museum Ruurlo om het museum More te bezoeken. We zijn namelijk beide erg grote liefhebbers van kunst en we waren beide een week vrij van ons werk.

Op het internet op zoek gegaan

Toen we op het internet op zoek gingen naar museum Ruurlo kwamen we na kort te hebben gezocht terecht op de website van het museum. Nadat we de informatie hadden gelezen die op de website stond vermeld leek het ons een erg leuk idee om een bezoek te brengen aan dit museum en een overnachting te nemen in een van de hotels in de buurt.

Bezoek aan het museum MORE en aan het Lalique museum

We besloten om op het internet op zoek te gaan naar een ander kunstmuseum dat dichtbij het MORE museum is gelegen. Nadat we een tijdje hadden gezocht kwamen we terecht op de website van het Lalique museum. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het museum aan te bieden heeft. In het museum worden erg mooie glaskunstwerken tentoongesteld wat ons beide erg aansprak. We hebben samen 2 erg leuke dagen gehad in deze twee erg mooi musea. We zijn daarom ook erg tevreden over deze twee musea die wij samen hebben bezocht.