Geplaatst op

Ga voor meer informatie naar de webwinkel

Heeft u meer vragen? Ga dan even naar de webwinkel. Hier staat het gehele assortiment aangeboden. Neem een kijkje op de website.

naar de webwinkel

Mijn ervaring met een Waterslaper

Mijn ervaring met Waterslaper is erg positief. Toen ik op zoek ging naar een waterbed kwam ik al snel op de website van Waterslaper. Hier hadden ze erg veel waterbedden. Ik besloot om even langs de winkel te gaan om ook even de bedden uit te proberen. In de winkel werd ik erg vriendelijk ontvangen. Zij vertelde mij welke bedden het beste bij mij passen. Ik had namelijk veel last van veel draaien in bed s nachts. En door middel van een waterbed kon ik dat verminderen. Daarom zocht ik een bed met veel stabiliteit. Daar hadden ze er genoeg van en ze hebben een mooie voor mij uitgekozen. Die heb ik ook gehaald en daar slaap ik nu al een half jaar op. Ik ben erg tevreden met de samenwerking. Het is een zeker aan te raden bedrijf.