Personal training Arnhem

Op zoek naar Personal training Arnhem

Als u een Personal training Arnhem wilt volgen dan moet u even een kijkje nemen op de website van Rowin PT. Daar vindt u een contactformulier en daarmee kunt u een proefles gaan volgen bij onze sportschool.

Is deze sportschool aan te raden?   

Naar mijn ervaringen is deze sportschool zeker aan te raden. Ik volg nu al een tijdje een personal training bij Rowin PT en mijn doel is al snel behaald. Ik heb contact met ze opgenomen door het contactformulier in te vullen op de website. Ik heb toen een proefles gevolgd en dat was echt iets voor mij. Ik hou namelijk niet echt van in een grote groep sporten en ik raak daardoor ook snel afgeleid. Daarom koos ik voor een personal training bij Rowin PT en dat is zeker aan te raden.

Contact

Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar op 06 14204224. U kunt bellen voor een afspraak. U kunt ook een afspraak maken via het contactformulier op onze website. Onze sportschool is van maandag tot en met vrijdag open van 08:00 tot 21:30. Op zaterdag en zondag is onze sportschool open van 08:00 tot 18:00

Related Posts

personal trainer Eindhoven

Een goede personal trainer Eindhoven nodig? Neem dan contact op met Smart Personal training

Bent u op zoek naar een personal trainer Eindhoven? Neem dan contact op met Smart Personal training in Eindhoven. Bij
sportschool Heemstede

Zoekt u een sportschool in Heemstede?

Bent u op zoek naar een sportschool Heemstede? Neemt u dan contact op met Body & Mind Incorporated. Hierzo kunt

Meer informatie over smart klik hier

Ik was opzoek naar een nieuwe sportschool bij mij in de buurt. De sportschool waar ik voorheen sporten was erg

Geef een antwoord